Despre PKY Trans

 

PKY Trans este o afacere de familie, cu vechime în domeniul transportului internațional de peste 20 de ani. Începând cu anul 1998, încă din perioada în care se foloseau vize de tranzit pentru mai toate țările europene, Nanu Anton a pus bazele unei mici firme de transport persoane și colete spre Italia, ce avea plecări săptămânale. Denumirea de "PKY" provine de la numărul de înmatriculare al primului autoturism cu care Nanu Anton a efectuat transport România Italia, iar din motive sentimentale, Nanu a dorit să păstreze această denumire. Anii au trecut repede iar datorită seriozității și perseverenței de care Nanu a dat dovadă, firma a rămas stabilă în piața tumultoasă a transporturilor internaționale, afacerea dezvotându-se constant.

Începând cu anul 2015, Nanu Anton a cooptat în administrarea afacerii pe cei doi fii ai săi, Sabin și Vlad. Împreună, cei trei se implică activ în buna desfășurare a activității de transport.

Putem spune cu mândrie că suntem una dintre puținele firme autorizate pentru transportul de mașini pe platformă pe ruta Italia România și ne respectăm cu strictețe fiecare angajament pe care îl luăm față de clienții noștri.

 

Familia Anton

 

Nanu Anton

Nanu Anton

Sabin Anton

Sabin Anton

Vlad Anton

Vlad Anton

 

 

Ia legătura cu noi acum!

Vrei un preț corect pentru transportul mașinii tale pe platformă din Italia în România sau din România în Italia? Apelează-ne chiar acum!

­